INTERIEUR DESIGN

Een warm kleurenpallet met aardse tinten

LOCATIE Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, Hulst
PROJECT TYPE Interieurontwerp, advies, design, maatwerk en begeleiding

Wat was dit een mooi project!

Met een paar kleine wensen mocht ik starten met het ontwerp van deze heerlijke gezinswoning. Door het interieurtraject stap-voor-stap te doorlopen waarin we tijdens het proces veel keuzes achter ons laten komen we uiteindelijk op een persoonlijk en doordacht interieurontwerp.

Het intakegesprek vond nog plaats in de oude woning. Toen de eigenaren hadden getekend voor de aankoop van hun nieuwe woning, waren ze er mega op tijd bij om mij te benaderen. Enkel het dressoir en tv meubel moesten mee naar de nieuwe woning maar verder mocht ik van scratch af aan beginnen!

Omdat het gezin veel waarde hecht aan een grote zithoek hebben we een grote lounge bank veel ruimte gegeven en daartegenover de tv aan een lange wand geplaatst. De eetkamer hebben we uitzicht gegeven op de achtertuin en verlichting hebben we op veel plaatsen in de ruimte toegevoegd op verschillende hoogtes waardoor je een ruimtelijk gevoel krijgt.

De kleuren, het behang en verschillende stoffen en texturen hebben we licht gehouden zodat het een rustig en warm geheel wordt.

De keuken was reeds aanwezig, maar ook daar hebben we een nieuw eetgedeelte aan toegevoegd.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust eens contact op via 06-15256728.