Leer ons beter kennen

Over ons

Tineke Interieur Design in het kort

Voor zowel de particuliere als zakelijke markt maken wij totale interieur ontwerpen. Wij begeleiden opdrachtgevers van A tot Z en kunnen een adviesplan op maat aanbieden met o.a. moodboards, 2D plattegronden, raam-, kleur- en wandbekledingsadvies, 3D visualisaties en leveranciers overzichten. Een kort advies ter plaatse kan natuurlijk ook.

Het is steeds opnieuw een uitdaging om te zoeken naar het ultieme interieurontwerp en te zorgen dat uw wensen zijn vertaald in een duurzaam basisinterieur waarmee u eindeloos kunt variëren.

Wij helpen graag met al uw interieurvraagstukken.

Welkom

Het gezicht achter Tineke Interieur Design

Tineke, het gezicht achter Tineke Interieur Design. Geboren en getogen in Hulst en een aantal jaar gewoond en gewerkt in Brabant. Ik ben moeder van twee lieve zoons en de vrouw van mijn grote liefde Eelco.

Een paar jaar geleden besloot ik mijn droom te volgen, interieurs ontwerpen. Ik ben de opleiding gestart bij Perk Interieuropleidingen in Eindhoven en inmiddels heb ik mijn officiële diploma interieurstylist in bezit.

Een nieuw interieur schaf je niet elke dag aan, daarom komt er vaak veel op mijn opdrachtgevers af. Een interieurplan bespaart veel onnodige twijfels, stress en tijd bij het maken van interieur en materiaal keuzes.

Het gezicht achter
Interieurvraagstukken over ons
Hoe kunnen we ontzorgen

Interieur vraagstukken

De inhoud van onze samenwerking kan gaan over kleuradvies, de toepassing raamverduistering, vloeradvies, de indeling van een ruimte met (nieuwe of bestaande) meubels en accessoires of  het kiezen van de juiste verlichting of het opstellen van een uitgebreid verlichtingsplan.

Soms kan een gedetailleerd 2D plan of zelfs een 3D ontwerp ervoor zorgen dat u pas echt weet hoe een ruimte er uit komt te zien. We zorgen dat we dan de gehele ruimte hebben ingemeten in een speciaal tekenprogramma.

Twijfelt u dan toch nog over de concrete toepassing van bepaalde kleuren of materialen, dan kunnen we zelfs nog een stap verder gaan door de 3D materiaalbeelden toe te passen en samples van de gebruikte materialen te verzamelen.