Wat wij voor u kunnen betekenen

Diensten

Onze Diensten

Hoe wordt de ruimte optimaal benut? Welke meubels of opstelling maken de ruimte optisch groter? Hoe wordt de ideale sfeer gecreëerd die bij de woning of het bedrijf past?

Welke kleuren en materialen horen daarbij? En hoe worden verschillende interieurelementen gecombineerd tot een mooi geheel?

Allemaal interieurvragen waar wij u graag in adviseren!

Moodboard diensten interieur

Moodboard

Een sfeerimpressie van kleuren en materialen die de rode draad vormen in de visualisatie van het interieur.

2D plattegrond diensten interieur

2D Indeling

Hierin wordt het leefgebied met meubelvolumes weergegeven. Afhankelijk van de wensen wordt bestaand- en nieuw meubilair toegevoegd aan het ontwerp.

Kleuradvies diensten interieur

Kleuradvies

Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Tijdens ons advies zullen we kleurencombinaties en wandbekleding samenstellen die perfect passen bij de meubels en de gewenste stijl.

Vloeradvies diensten interieur

Vloeradvies

Een goede vloer moet passen in het interieur, tegen een stootje kunnen en onderhoudsvriendelijk zijn. Daarom bekijken we per ruimte welke vloer het meest geschikt is en welk materiaal het beste past.

Raambekleding Interieur

Raamdecoratie

We starten met het bepalen van de functie van de raamdecoratie zodat er een aantal verschillende soorten over blijven die passen bij de stijl van het interieur. Soms overwegen we om voor een bepaalde combinatie te gaan. Vervolgens kiezen we een bepaalde kleur en de materiaalsoort en kiezen we uiteindelijk voor een specifiek type.

Lichtplan diensten interieur

Verlichting

Op basis van de nieuwe indelingsplattegrond wordt de verlichting incl. technische aspecten bepaald. Daaropvolgend wordt de type verlichting (armaturen) gekozen. Voor een nieuwbouw of renovatieproject kunnen we ook een lichtpuntenplan ontwerpen.

Materiaaladvies diensten interieur

Materialen

Het meest verrassende van een uitgebreid interieuradvies is vaak wanneer de materialen echt tezamen komen. Naast de tekeningen en visualisaties laten we u dan verschillende stoffen en materiaalsoorten zien die we met elkaar combineren. Dit doen we om het totaalplaatje nog completer te maken.

Meubelplan diensten interieur

Meubelplan

Nadat de definitieve indeling van de ruimte is bepaald, gaan we concrete invulling geven aan de meubels en inrichting. We maken dan een compleet meubelplan welke we ook in 3D kunnen uitwerken en u letterlijk door het nieuwe interieur kunt wandelen.

Maatwerk diensten interieur

Maatwerk

Bij een maatwerk ontwerp gaan we aan de hand van specifieke afmetingen en materiaalvoorkeur een meubel op maat ontwerpen. Soms is het noodzakelijk en praktischer om geen standaard meubelobject toe te voegen. Dit werken we voor u uit in een 3D ontwerp.

3D ontwerp interieur

3D visualisatie

De aankoop van een nieuwe woning of het opnieuw inrichten betekent nadenken over de indeling en eventuele nieuwe meubelen. Het kan soms moeilijk zijn om de nieuwe indeling of meubelen te visualiseren. Een 3D ontwerp maakt het mogelijk om een zeer realistisch beeld te creëren.

Leveranciersoverzicht diensten interieur

Leverancierslijst

Een boodschappenlijst is onmisbaar om uw aankopen te doen. Daarom kunnen we voor u de voorgestelde meubelen, accessoires, kleurnummers en artikelnummers overhandigen samen met een door ons voorgestelde leverancier.

Shopsupport diensten interieur

Shopsupport

We kunnen zelfs de aankopen van de interieurvoorstellen voor u uit handen nemen.

Advies op maat ontvangen?
Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan een kennismakingsgesprek

Vrijblijvende offerte