INTERIEUR DESIGN

Sfeervol familiehuis

Locatie: Nederland, Utrecht, Soest
Projecttype: Uitgebreid interieuradvies 

Een huis met zoveel karakter, heeft niet veel meer nodig…

Een prachtige vloer was al aanwezig, de keuken was ook een solide en neutrale (lees: witte) basis en met deze elementen moesten we het doen. De eigenaren zaten overigens wel met de handen in het haar over wat nu de perfecte indeling is? Waar kunnen ze al hun spullen kwijt? Hoe creëren ze voor hun zoontje (en aankomende tweede kindje) een perfecte speelhoek zonder dat ze zelf hun volledige zithoek kwijt zijn? Kan de piano er nog wel staan?

Met al deze wensen in het achterhoofd heb ik een paar verschillende opties laten zien en hebben we ‘the best of all’ samengevoegd tot het eindresultaat.

In de woonkamer draaiden we de zithoek zodat in het kleine hoekje (de aanbouw) een speelhoek wordt gecreëerd. De tv plaatsten we aan de korte gang muur, die we optisch hebben verlengd door middel van balken. Op deze manier is ook het zicht naar de speelhoek belemmerd waardoor de kinderen toch een eigen speelruimte hebben.

In het keukenontwerp hebben we het bestaande aanrechtblad doorgetrokken aan de lange wand. Hierdoor lijkt de keuken optisch breder en wordt meteen meer bergruimte gecreëerd. Om voldoende loopruimte te behouden en toch veel zitplaatsen te creëren hebben we een eetbank tegen de muur geplaatst. Hierdoor kunnen we ook nog een aantal eetkamerstoelen kwijt naast de zitbank en ook de kinderstoelen.

Daarnaast hebben we verschillende stoffen, kleuren en materialen toegevoegd en is de basis neutraal gebleven waarbij een groene tint onopvallend de gehele woning doorgaat.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust eens contact op via 06-15256728.