Kantoor inrichting Gemeente Hulst

Kantoorontwerp

LOCATIE Kantoor inrichting Gemeente Hulst
PROJECT TYPE Projectinrichting, kantoor, maatwerk, gemeente

Eervol om een ontwerp te maken voor de kantoorinrichting van de nieuwe burgemeester van Hulst. Nadat belangrijke inrichtingswensen en voorkeuren zijn besproken gingen we snel van start met het ontwerp.

Hier zal de ruimte stijlvol, verfijnd en professioneel zijn, waarbij comfort en functionaliteit samenkomen.

Een groot bureau in donker hout, met verfijnde metalen of leren details. Het bureau heeft strakke lijnen, maar straalt autoriteit en klasse uit. Het biedt voldoende werkruimte en staat op een centrale plek in de ruimte. En heb je ook al ontdekt dat we een ingebouwde boekenkast hebben voorzien?

Comfortabele vergaderstoelen met zachte bekleding in de kleur roze, een kleur die ook terug komt in het verfrissend nieuwe tapijt. Daarnaast zijn de muren en kozijnen in een zachte tint geschilderd, waardoor het een vriendelijk pallet is geworden.

Grote ramen zorgen voor overvloedig daglicht, wat de ruimte open en helder maakt. Een luxe tafellampen gecombineerd met discrete plafondspots, zorgen voor een aangename en werkbare lichtoplossing. Het licht is warm, maar helder genoeg om functioneel te zijn.

Deze inrichting combineert een professionele uitstraling met verfijnde vrouwelijke accenten, waardoor het kantoor zowel functioneel als representatief is voor een vrouwelijke burgemeester. Het ademt autoriteit, stijl en persoonlijkheid uit.

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust eens contact op via 06-15256728.