Prachtig appartement aan de haven

INTERIEUR DESIGN

Moderne Villa

De opdracht van de klant was een totaalplan te maken voor alle ruimtes van een fonkelnieuw appartement. Vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering werd alles verzorgd. We startten met een indeling, we ontwierpen een prachtig verlichtingsplan, en we combineerden kleuren, materialen en meubels met elkaar. Er zitten een aantal exclusieve maatwerk elementen in het interieur verwerkt, maar ook eigen meubels en erfstukken komen terug in het totaalplaatje.

Het interieur weerspiegelt de wens van de bewoners in een ontwerp waar de basis tijdloos is, design elementen terug komen en rijke materialen materialen worden toegepast.

De kers op de taart is dat je over de gehele lengte van het appartement uitzicht hebt op de haven.

Heb je vragen over dit project of zelf interesse in een Interieuradvies? Neem gerust contact op!

010 Woonkamerontwerp

Karakteristieke woning met jaren 30 elementen

INTERIEUR DESIGN

Karakteristieke woning

Waanzinnig karakteristieke vrijstaande woning met een landelijk karakter.

De wens van de opdrachtgevers was onder andere de kamer in één sfeer te krijgen en intiemer te maken. Omdat het een lange en ruime woonkamer is hebben we door middel van roomdeviders de kamer opgesplitst.

Op deze manier kun je ook veel opbergruimte creëren zonder de ruimtelijkheid te verliezen. Je komt dan automatisch op veel maatwerk elementen uit die prachtig in de stijl van het huis zijn vervaardigd.

In de woonkamer heb ik een kamerhoge multifunctionele kast ontworpen waarin ook ruimte is gemaakt om de kamer met glazen schuifdeuren af te sluiten. Door alles kamerhoog te ontwerpen wordt ook de hoogte goed benut.

In de zithoek is voldoende ruimte om met het hele gezin te relaxen en een hoekje bij het raam is gecreëerd om als leeshoek te gebruiken.
Bij de open keuken hebben we in het midden van de kamer een ovale eetkamer geplaatst zodat de keuken en eetkamer meer als geheel gezien kunnen worden. In de keuken hebben we in dezelfde kleurtinten als de woonkamer materialen toegevoegd.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Nieuwbouwvilla

Moderne villa

INTERIEUR DESIGN

Moderne Villa

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriële uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Gerenoveerde villa woning

Gerenoveerde villa

INTERIEUR DESIGN

Gerenoveerde vrijstaande woning

In het ontwerp voor deze vrijstaande woning zijn we volledig vrij gelaten. Niets is zo fijn om het volledige vertrouwen te krijgen van opdrachtgevers. Een complete renovatie van een bestaande woning en de start van een nieuwe levensfase. Met een kleintje op komst moest het een warm en fris nestje worden. Na de intake was al snel duidelijk dat er een sterke voorkeur was voor een modern/industrieel ontwerp. Een belangrijk uitgangspunt was om de woning onderscheidend te maken van anderen. Het resultaat is geslaagd.

Fotografie: Bas Gijsel