010 Woonkamerontwerp

Karakteristieke woning met jaren 30 elementen

INTERIEUR DESIGN

Karakteristieke woning

Waanzinnig karakteristieke vrijstaande woning met een landelijk karakter.

De wens van de opdrachtgevers was onder andere de kamer in één sfeer te krijgen en intiemer te maken. Omdat het een lange en ruime woonkamer is hebben we door middel van roomdeviders de kamer opgesplitst.

Op deze manier kun je ook veel opbergruimte creëren zonder de ruimtelijkheid te verliezen. Je komt dan automatisch op veel maatwerk elementen uit die prachtig in de stijl van het huis zijn vervaardigd.

In de woonkamer heb ik een kamerhoge multifunctionele kast ontworpen waarin ook ruimte is gemaakt om de kamer met glazen schuifdeuren af te sluiten. Door alles kamerhoog te ontwerpen wordt ook de hoogte goed benut.

In de zithoek is voldoende ruimte om met het hele gezin te relaxen en een hoekje bij het raam is gecreëerd om als leeshoek te gebruiken.
Bij de open keuken hebben we in het midden van de kamer een ovale eetkamer geplaatst zodat de keuken en eetkamer meer als geheel gezien kunnen worden. In de keuken hebben we in dezelfde kleurtinten als de woonkamer materialen toegevoegd.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Interieuradvies nieuwbouwvilla woonkamer

Nieuwbouw woning

INTERIEUR DESIGN

Nieuwbouw woning

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriële uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!