Prachtig appartement aan de haven

INTERIEUR DESIGN

Moderne Villa

De opdracht van de klant was een totaalplan te maken voor alle ruimtes van een fonkelnieuw appartement. Vanaf de bouwtekening tot aan de oplevering werd alles verzorgd. We startten met een indeling, we ontwierpen een prachtig verlichtingsplan, en we combineerden kleuren, materialen en meubels met elkaar. Er zitten een aantal exclusieve maatwerk elementen in het interieur verwerkt, maar ook eigen meubels en erfstukken komen terug in het totaalplaatje.

Het interieur weerspiegelt de wens van de bewoners in een ontwerp waar de basis tijdloos is, design elementen terug komen en rijke materialen materialen worden toegepast.

De kers op de taart is dat je over de gehele lengte van het appartement uitzicht hebt op de haven.

Heb je vragen over dit project of zelf interesse in een Interieuradvies? Neem gerust contact op!

Nieuwbouwvilla

Moderne villa

INTERIEUR DESIGN

Moderne Villa

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriƫle uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!