Nieuwbouwvilla

Moderne villa

INTERIEUR DESIGN

Moderne Villa

Een prachtige woning die enkel nog maar op papier bestond.
Ik kreeg de dankbare taak om de benedenverdieping tot een smaakvol interieur in te richten. Lichte kleuren gecombineerd met stoere en donkere materialen zorgen voor een perfect plaatje.

Prachtige designmeubelen afgewisseld met veel specifieke maatwerkelementen geven deze woning een authentieke look & feel. De verschillende functionele ruimtes worden met elkaar verbonden door een overloop van materiaalgebruik waarbij elke ruimte toch zijn eigen karakter heeft. De stalen deuren hebben we op maat laten maken en geven een industriƫle uitstraling. Om te zorgen voor voldoende opbergruimte hebben we het gehele meubel op maat laten maken, waardoor een mooie verbinding wordt gelegd tussen de woonkamer en de eetkamer.

De ensuite badkamer hebben we zo ontworpen zodat het een onlosmakelijk onderdeel van de slaapkamer is geworden, maar met de glazen deuren toch nog afgesloten kan worden.

Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact op!

Gerenoveerde villa woning

Gerenoveerde villa

INTERIEUR DESIGN

Gerenoveerde vrijstaande woning

In het ontwerp voor deze vrijstaande woning zijn we volledig vrij gelaten. Niets is zo fijn om het volledige vertrouwen te krijgen van opdrachtgevers. Een complete renovatie van een bestaande woning en de start van een nieuwe levensfase. Met een kleintje op komst moest het een warm en fris nestje worden. Na de intake was al snel duidelijk dat er een sterke voorkeur was voor een modern/industrieel ontwerp. Een belangrijk uitgangspunt was om de woning onderscheidend te maken van anderen. Het resultaat is geslaagd.

Fotografie: Bas Gijsel